Návrat na úvodní stránku  

Informace o srazech Pardubice 2009, 2008

Moskvič klub Pardubice ve spolupráci s Pardubickým spolkem historie železniční dopravy, Moskvič klubem ČR, Dopravním podnikem města Pardubic a.s. a Autokempinkem Lázně Bohdaneč uspořádal

II. SETKÁNÍ PŘÁTEL AUTOMOBILŮ ZNAČKY MOSKVIČ PARDUBICE 2009 SPOJENÉ S VETERÁNSKOU BURZOU
Autokempink Lázně Bohdaneč u Pardubic 11.-12.9.2009

Druhý pardubický sraz máme úspěšně za sebou. Jako dobrá volba se ukázalo spojení akce s veteránskou burzou v Bohdanči a pro příští rok počítáme s obdobným spojením akcí. Kromě provozovatelů kempu nám pomohl tradičně Dopravní podnik města Pardubic a Pardubický spolek historie železniční dopravy. Pochvalu si zaslouží i personál penzionu Pluto v Srchu, protože 60 jídel za hodinu tam asi v sobotu podávají málokdy a přesto vše skvěle zvládli.
Fotogalerii a článek o akci najdete na stránkách Hanky Hořákové. Sraz se dostal i na stránky Pardubické mutace Mladé fronty Dnes:

UBYTOVÁNÍ - POKYNY:
- ubytování je možné v chatkách nebo ve vlastních stanech či karavanech. Cena za osobu v chatce je domluvená na mimosezónní taxu 120 korun za noc. Máme rezervováno 50 míst v chatkách. Ubytování je ale nutné si samostatně objednat přímo u provozovatele kempu:
Milan Jedlička * telefon 777 246  515 * e-mail jedla20@seznam.cz.
Kempink nemá vlastní webové stránky, ale je třeba na serveru dokempu.cz.

OBĚDY - POKYNY
Abychom na jídlo dlouho nečekali, potřebujeme znát dopředu počet jídel. Proto vás velice prosím, aby jste co nejdříve nahlásili počet zájemců o oběd. Pokud ten počet nakonec nebude úplně přesný nevadí, ale aspoň přibližně by to sedět mělo.

 

1. Sraz v roce 2008

Velká fotogalerie zde

O naše auta se stará Autoservis Rezek
www.autoservis-rezek.cz


servis.moskvich.cz
servis.moskvich.cz

Moskvič 412 - kdo jednou zkusí, už nechce jinak!