Návrat na úvodní stránku  

Informace o srazu Pardubice 2022

14. ročník setkání bude
v ATC Hluboký u Holic
v sobotu 24.9.2022

Program bude tradiční:

V pátek příjezd vzdálenějších účastníků - rezervace ubytování individuálně na telefonu 605 276 028 (http://www.camp-hluboky.cz/)
V sobotu vlastní setkání, tak nějak jako vždy bez nějakého dalšího doprovodného programu.

Oběd opět v tradičním motorestu Pluto.

Odpoledne vyjížďka s návratem do kempu (mapy níže).

Startovné 100 Kč / auto (platíme prostor v kempu).

Událost i je na facebooku - https://fb.me/e/2knQYsRQ8

Aktualita k ubytování. Pokud chcete přijet už v pátek, kemp má stále spousty volných kapacit :). Akorát je potřeba si s paní provozní domluvit čas příjezdu, standardně tam bývá jen do 14:00. POKUD NĚKDO VÍ ŽE PŘIJEDE DÉLE, MŮŽU MU VYZVEDNOUT KLÍČE, POKUD TO PANÍ PROVOZNÍ NAHLÁSÍ. Budu v kempu před tou druhou hodinou a potom cca od 16 hodiny až do soboty. Jinak pro parkování aut máme vyhrazeno asfaltové hřiště - za recepcí hned doprava.

INFO A TRASY KE STAŽENÍ VE FORMÁTU PDF ZDE

Info k programu

Aby nebylo poznat, že na přípravu akce absolutně kašlu nemám čas, tak tady je návrh vyjížďky. Oběd je zajištěný na tradičním místě, z kempu na Hlubokém je to cca dvacet km. Druhá etapa povede na jih, měří cca 40 km, a bude mít dva variantní konce - hrad Lichnici a Muzeum vápenictví v Třemošnici. Muzeum je to relativně malé, ale zajímavé a v kombinaci s hradem už to snad nějaký cíl je. Kdo se bude vracet do kempu, toho pak bude čekat třetí etapa, dlouhá cca 50 km. celkově je to tedy okruh dlouhý okolo 110 kilometrů, což není úplně málo, ale je mi jasné že celé to projede menší část účastníků.

.

. .

O naše auta se stará Autoservis Rezek
www.autoservis-rezek.cz


servis.moskvich.cz
servis.moskvich.cz

Moskvič 412 - kdo jednou zkusí, už nechce jinak!