Návrat na úvodní stránku  

Informace o srazu Pardubice 2023

Původně jsem chtěl letošním "startovním číslům" nechat černou pohřební barvu a vyhlásit na srazu jeho poslední ročník .. ale nakonec (pokud kopírka dá) budou čísla modrá. Oficiálně poslední ročník "pardubického" srazu to tedy nebude, ale možná že na příští rok vyhlásíme pauzu - to se uvidí později.

15. ročník setkání bude
v ATC Hluboký u Holic
v sobotu 9.9.2023

Program bude tradiční:

V pátek příjezd vzdálenějších účastníků - rezervace ubytování individuálně na telefonu 605 276 028 (http://www.camp-hluboky.cz/)
 


Kliknutím zvětšíte!


Kliknutím zvětšíte!

Shrnutí plánovaného programu:

pátek 8/9/2023
- cca od 15. hodin budu v kempu a můžu tak po dohodě vyzvednout klíče od chatek těm, kteří budou mít objednané ubytování a přijedou až večer

sobota 9/9/2023
- od rána postupný příjezd účastníků
- cca 11:15 - 11:45 přesun na oběd

- cca 11:45 - 13:15 oběd v tradičním motorestu Pluto
- 13:15 odjezd směrem do Pardubic, sjedeme se ve Staňkově ulici a společně vjedeme do areálu kasáren na Zborovském náměstí, kde se koná akce Retroměstečko. Vjezd do areálu má pevně stanovený čas 13:45, abychom nenarušili program na akci

Odpoledne pojedeme na Retroměstečko do Pardubic. Osádky vozů budou mít zajištěný vstup zdarma.

Startovné 100 Kč / auto (platíme prostor v kempu).

Událost i je na facebooku - https://fb.me/e/2v3sE0rzS

Aktualita k ubytování. Pokud chcete přijet už v pátek, kemp má stále spousty volných kapacit :). Akorát je potřeba si s paní provozní domluvit čas příjezdu, standardně tam bývá jen do 14:00. POKUD NĚKDO VÍ ŽE PŘIJEDE DÉLE, MŮŽU MU VYZVEDNOUT KLÍČE, POKUD TO PANÍ PROVOZNÍ NAHLÁSÍ. Budu v kempu před tou druhou hodinou a potom cca od 16 hodiny až do soboty. Jinak pro parkování aut máme vyhrazeno asfaltové hřiště - za recepcí hned doprava.

 . .

O naše auta se stará Autoservis Rezek
www.autoservis-rezek.cz


servis.moskvich.cz
servis.moskvich.cz

Moskvič 412 - kdo jednou zkusí, už nechce jinak!